186 کیلومتر عرصه های منابع طبیعی سمنان نهال کاری می شود

۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۱ کد : ۳۸۹۲۸ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۱۱
استاندار سمنان گفت: در هفته منابع طبیعی امسال 186 کیلومتر از عرصه های منابع طبیعی این استان نهال کاری می شود.
 

استاندار سمنان گفت: در هفته منابع طبیعی امسال 186 کیلومتر از عرصه های منابع طبیعی این استان نهال کاری می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان، سید شهاب الدین چاوشی در آیین روز ملی درختکاری و هفته منابع طبیعی در سالن اجتماعات ایرانیان سمنان با تاکید بر افزایش فضای سبز در استان افزود: با هدف افزایش پوشش گیاهی در 23 نقطه از شهرهای استان در این هفته نهال کاری انجام می شود.

وی اظهارداشت: با کاشت این تعداد نهال، 96 هکتار از اراضی طبیعی سمنان درختکاری می شود.

وی خاطرنشان کرد : نهال ها به یاد و نام شهدا کاشته شده و باید اقشارمردم در آبیاری ،حفظ و نگهداری هریک از این نهال های کاشته شده مشارکت داشته باشند.

چاوشی اضافه کرد: باید نهضت درخت کاری، ایجاد جنگل و فضای سبز در استان شکل بگیرد و هنر این است که در دل کویر درخت کاشته شود و در مسیر گذرگاه زائران حضرت امام رضا(ع) مناظری زیبا برای جذب گردشگر ایجاد کنیم.

استاندار سمنان با بیان این که استان سمنان دارای سابقه درخشان در زمینه های تاریخی، فرهنگی و مذهبی است تصریح کرد: باید تلاش شود با استفاده از ظرفیت های موجود، سمنان سرآمد استان های دیگر باشد.

وی یادآور شد: شهرداران و شوراها در مرمت و احیای اماکن فراموش شده و دور از دید با کمک سازمان میراث فرهنگی اهتمام ویژه داشته باشند.


اخبار مرتبط


نظر شما :