امسال 100 میلیون دلار برای مهار ریزگردهای خوزستان پیش بینی شده است
محمدباقر نوبخت در بازدید از اقدامات انجام شده در طرح ملی مهار کانونهای ریزگرد جنوب شرق اهواز گفت: در سال جاری 100 میلیون دلار برای تکمیل اقدامات در نظر گرفته شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، صبح امروز دکتر محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه از طرح ملی مهار کانونهای ریزگرد جنوب شرق اهواز بازدید نمود.
در این بازدید که مهندس آقایی رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، دکتر شریعتی استاندار خوزستان و مدیران اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان حضور داشتند دکتر محمد باقر نوبخت گفت: بعد از بحرانی شدن مسئله ریزگردها فعالیت ها طبقه بندی شد و قرار بر این شد که در مناطق فوق بحرانی از طریق نهالکاری مشکل رفع شود که تا امروز بخش زیادی از کار انجام شده است.
نوبخت افزود: مناطق بحرانی تولید گرد و غبار 42 هزار هکتار براورد شده بود که تا به امروز در 35 هزار هکتار آن اقدام عملی صورت گرفته است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اعلام اینکه 100 میلیون دلار برای تکمیل کار در سال جاری در نظر گرفته شده است اظهار امیدواری کرد پس از مهار کانونهای فوق بحرانی تولید ریزگرد، مناطق بحرانی در دستور کار قرار گیرد و مشکل مردم را تقلیل داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیگیری موضوع مالچ پاشی در سفر رئیسجمهوری افزود: در سال گذشته 15 هزار هکتار مالچ پاشی برای تثبیت شنهای روان انجام شده است و امیدواریم در این زمینه هم مشکلات کمتر شود.
در این بازدید مهندس آقایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه مهار ریزگردها و تثبین شنهای روان ارائه داد.


نظر شما :