برای حفاظت از جنگل نیاز به نیرو و امکانات داریم
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کلاردشت با اعلام اینکه برخی از نیروهای این اداره در آستانه بازنشستگی قرار دارند، گفت: این اداره نیاز به نیرو و امکانات بیشتری برای حفاظت ازجنگلها و مراتع دارد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری نوشهر،"وحید مشایخ"سطح جنگلها و مراتع کلاردشت را 54 هزار هکتار اعلام و تصریح کرد: درحال حاضر به ازاء هرپنج هزار هکتار یک نیروی حفاظتی داریم .
میانگین جهانی به ازاء هر دو هزار هکتار یک جنگلبان است
وی با اشاره به وجود دو واحد منابع طبیعی مکارود و رودبارک افزود: این نبروها به صورت گشت های شبانه روزی درامرحفاظت از عرصه های جنگلی فعالیت می کنند و با توجه به حساسیت منطقه کلاردشت تامین نیرو دراین بخش احساس می شود .
رئیس اداره منابع طبیعی کلاردشت درادامه گفت: برای کنترل بیشترعرصه های جنگلی تاکنون یک دستگاه دوربین نصب شد که در صورت تامین اعتبار و برق مورد نیاز 4 دستگاه دوربین دیگر در مناطق حساس که امکان قاچاق چوب وجود دارد، نصب می شود.
این مقام مسئول همچنین به ساماندهی گروهای آتش سوزی اشاره كرد و افزود: به منظور مقابله با آتش سوزی سه گروه اطفاء حریق به استعداد 10 نفر ساماندهی شد که درصورت بروز حریق گروه اول با کلیه امکانات به منطقه آتش سوزی اعزام می شود و درصورت نیاز سایر نیروها به آنها ملحق خواهند شد.
مشایخ، کوهستانی و صعب العبور بودن عرصه های جنگلی منطقه را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در موقع بروز حریق چنانچه استفاده از بالگرد محقق نشد نبروهای منابع طبیعی به منطقه اعزام می شوند .
رئیس اداره منابع طبیعی کلاردشت به اجرای طرح تنفس جنگل در طرح های جنگلداری کلاردشت اشاره کرد و افزود: مقررشد نیروهای نظارت طرح های جنگلداری در امرحفاظت ازمناطق جنگلی بکارگرفته شوند تا بخشی از کمبود نیرو مرتفع شود .

نظر شما :