آغاز اجرای بیش از ۲۰طرح آبخیزداری

۰۵ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۸ کد : ۳۹۸۹۳ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۴
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان از اجرای بیش از ۲۰طرح آبخیزداری در استان اصفهان برای کنترل سیلاب و تغذیه سفره های زیرزمینی خبر داد.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان از اجرای بیش از ۲۰طرح آبخیزداری در استان اصفهان برای کنترل سیلاب و تغذیه سفره های زیرزمینی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور ابوطالب امینی  گفت: این طرح ها به منظور کنترل سیلاب، جمع آوری آب در بندها و تغذیه سفره های زیرزمینی اجرا می شود.

ابوطالب امینی اعتبار تخصیصی اجرای این طرح ها را بیش 240میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی بیان کرد و افزود:این طرح ها در پخش سیلاب های تخته عباس گلپایگان، عباس آباد چوپانان نایین، جندق خور و بیابانک و بندهای سنگی ملاتی شهرستان های سمیرم، فریدونشهر و خورو بیابانک اجرا می شود.

وی پیش بینی کرد: این طرح های آبخیزداری در این استان تا چند ماه آینده به به بهره برداری برسد.

استان اصفهان دارای بیش از 500حوزه آبخیز متوسط و کوچک با مساحت بیش از 10میلیون هکتار است و  بیش از 40پخش سیلاب و 170بند خاکی دارد.


اخبار مرتبط


نظر شما :