۲۰ هزار هکتار از منطقه جنوب شرق اهواز بوته کاری و نهال کاری شده است

۲۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۶ کد : ۳۹۹۹۶ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۵
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۲۰ هزار هکتار از منطقه جنوب شرق اهواز بوته کاری و نهال کاری شده است گفت: این نهالکاری در عرض حدود ۱۶ ماه صورت گرفته که ۵ ماه از سال نیز به دلیل گرما نهالکاری تقریباٌ متوقف می شود.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۲۰ هزار هکتار از منطقه جنوب شرق اهواز بوته کاری و نهال کاری شده است گفت: این نهالکاری در عرض حدود ۱۶ ماه صورت گرفته که ۵ ماه از سال نیز به دلیل گرما نهالکاری تقریباٌ متوقف می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور - فاز نخست طرح احیای ۵۵۰ هزار هکتاری اراضی خوزستان و ایلام، با حضور معاون اول رئیس جمهور، رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و جمعی از مسئولان استان خوزستان، افتتاح و به بهره برداری رسید و همزمان با این رویداد، عملیات اجرایی فاز دوم این طرح آغاز شد.

 

محمود حجتی افزود:  با اجرای طرح احیاء ۵۵۰ هزار هکتاری، سال گذشته حدود یک و نیم میلیون تن به تولید محصول استان افزود شد که ارزش افزوده یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی را به همراه داشت و این در حالی است که هنوز طرح به اتمام نرسیده است.

حجتی گفت: بومی سازی در این طرح و نیز رکوردهای عملیات پنج گانه شامل زهکشی روباز، کانال آبرسانی، تجهیز و نوسازی و همچنین ایجاد ظرفیت مهندسی در کشور، از دیگر خروجی های خوب طرح ۵۵۰ هزار هکتاری است.

وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: برای اجرایی شدن طرح ها با مشکلات بسیاری مواجه بودیم؛ با این حال مردم در زمینه یکپارچه سازی و حتی نهال کاری همکاری بسیار خوبی داشتند.

محمود حجتی به برطرف شدن مشکلی که در حدود ۵۰ هزار هکتار از مناطق بحرانی جنوب شرق اهواز وجود داشت اشاره کرد.

مالچ پاشی در سطح 16 هزار هکتار در اهواز

وزیر جهاد کشاورزی به مالچ پاشی در سطح ۱۶ هزار هکتار از کانون ریزگردهای استان نیز اشاره و تصریح کرد: ۲ هزار هکتار در جنوب شرق اهواز و ۱۴ هزار هکتار در غرب اهواز مالچ پاشی شده است و این عملیات همچنان ادامه دارد.

حجتی به مرطوب سازی تالاب منصوره به مساحت حدود ۱۴ هزار هکتار نیز اشاره کرد و اظهار داشت: این مرطوب سازی از اسفند ماه سال گذشته صورت گرفته و امیدواریم در صورت تأمین مالی مرطوب سازی تالاب شریفه نیز به زودی انجام شود.

حجتی در پایان از حمایت های رهبر معظم انقلاب، رییس جمهور ، وزیران و نمایندگان استان که همواره از این طرح حمایت و پشتیبانی می کنند نیز تشکر کرد.

 


اخبار مرتبط


نظر شما :