راهبرد ما محوری کردن نقش مردم در حفاظت از منابع طبیعی است

۲۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴ کد : ۴۰۰۱۵ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۴
مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری گفت: در بحث حفاظت از منابع طبیعی، محوری کردن نقش مردم به‌عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار گرفته است.

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری گفت: در بحث حفاظت از منابع طبیعی، محوری کردن نقش مردم به‌عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، بهمن افراسیابی در حاشیه بازدید از اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری استان سمنان که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری صورت گرفت، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت بالقوه و مشارکت مردم و بومیان محلی در امر حفاظت از منابع طبیعی ظرفیتی است که به تحقق اهداف سازمان در صیانت از این منابع خدادادی منجر خواهد شد. 

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به اینکه در گذشته این مسأله از اهمیت کمتری برخوردار بود، افزود: امروزه با پررنگ کردن نگاه مردم به بحث حفاظت با تکیه‌بر آموزش، سعی شده تا از این مسأله غفلت نشود و دخالت و مشارکت مردم در طرح‌ها در سیاست اجرایی سازمان جنگل‌ها و مراتع به‌عنوان یک اصل مورد توجه قرار گرفته است.

افراسیابی با اشاره به اجرای طرح حفاظت مشارکتی از عرصه‌های منابع‌طبیعی با ایجاد انگیزه اقتصادی افزود: بیشتر این واگذاری‌ها در عرصه مرتعی به بومیان محلی و ذی‌نفعان و بهره‌برداران بوده است.

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به اجرای موفقیت‌آمیز این طرح و تلاش برای توسعه آن ادامه داد: با ارزیابی‌های صورت گرفته و اجرای آزمایشی این طرح در چهارمحال و بختیاری، ارزیابی‌ها نشانگر موفقیت 73 درصدی در اجرای آزمایشی بوده است.

افراسیابی تصریح کرد: کاهش قطع درخت و حریق، جلوگیری از تصرف، مبارزه با آفات و بیماری‌ها و ... از پیامدهای مثبت اجرای این طرح بوده است. 


اخبار مرتبط


نظر شما :