تاکید رییس سازمان جنگل ها در برخورد با متخلفین منابع طبیعی
رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور بر لزوم برخورد قاطع و بدور از هرگونه جانبداری و بخشی نگری با متخلفین عرصه های منابع طبیعی، بویژه مرتعی تاکید کرد.
خلیل آقایی صبح امروز - سه شنبه - در نشست روسای سازمان های امور اراضی و عشایر کشور مراتع را یکی از منابع حیاتی و ارزشمند در کشور نام برد و بر نظارت ورود و خروج دام در فصل چرا تاکید کرد.
وی نظارت، ارزیابی و بازرسی سرزده و تصادفی در عرصه های مرتعی را لازم خواند و حضور کارشنان کاربلد، متخصص و متعهد را در این عرصه بسیار ضروری دانست.
رییس سازمان جنگل ها همچنین تصریح کرد: پروانه های ابطال شده چرای دام باید تعیین تکلیف شود و طبق ضوابط و مقررات اولویت با دامدارانی است که در جوار همان مرتع زندگی می کنند.
خلیل آقایی برای پیشگیری و پرهیز از هرگونه سودجویی در مراتع خواستار هماهنگی بیشتر مدیران استانی با دیگر دستگاه های مربوطه استانی و ستادی شد.
آقایی در ادامه به مدیران استانی توصیه کرد برخورد قاطع با افراد اصلی و مشهور که در سطوح وسیع و عمده اقدام به تخلف می نمایند را با هماهنگی دستگاه قضاء از اقدامات مهم و در اولو یت خود قرار دهند.
***
در این نشست ترحم بهزاد مدیرکل دفتر امور مراتع اطلاعات جامعی از وضعیت مراتع کشور و شرایط قانونی صدور و ابطال پروانه های چرا ی دام را برای حاضران تشریح کرد.
همچنین مهندس اورنگی و قندالی روسای سازمان های امور اراضی و امور عشایری نیز پیشنهاداتی در زمینه لزوم تشکیل جلسات هماهنگی بین دستگاه های استانی بویژه سه استان مازندران، سمنان و تهران برای بررسی مسئله و زمان بندی و نحوه برخورد با متخلفین را ارائه کردند.
*بر اساس این گزارش، پیرو سفر استانی رییس جمهور و هیات دولت به استان سمنان و بازدید محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی از شهرستان گرمسار و بیان پاره ای از مشکلات دامداران شهرستان مذکور درخصوص اجاره دادن مراتع در استان های تهران ، سمنان و مازندران و تاکید وزیر جهاد مبنی بر لزوم ساماندهی به موضوع مدیریت چرا و بحث اجاره دادن غیر قانونی مراتع توسط افراد حقیقی و حقوقی این نشست روز سه شنبه با حضور مهندس خلیل آقایی معاون وزیر و رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، مهندس اورنگی معاون وزیر و رییس سازمان امور اراضی و مسئول پیگیری مصوبات سفرهای استانی وزارتخانه متبوع و مهندس قندالی رییس سازمان امور عشایری کشور و روسای جهاد کشاورزی و مدیران کل منابع طبیعی و آبخیزداری و امور عشایری سه استان تهران، سمنان و مازندران و نماینده بهره برداران در محل سازمان جنگل ها برگزار شد.

نظر شما :