اتمام بیش از ۹۰ درصد طرح‌های بیولوژیک در قزوین

۰۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۲ کد : ۴۰۳۴۱ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۵
مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین از اتمام بیش از ۹۰ درصد طرح‌های بیولوژیک در استان شامل بذر پاشی، کپه کاری، بوته کاری و ذخیره نزولات آسمانی خبر داد.

مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین از اتمام بیش از ۹۰ درصد طرح‌های بیولوژیک در استان شامل بذر پاشی، کپه کاری، بوته کاری و ذخیره نزولات آسمانی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری- علی اکبر اسداللهی گفت: بالای ۹۰ درصد از طرح‌های بیولوژیک شامل بذر پاشی، کپه کاری، بوته کاری و ذخیره نزولات آسمانی به اتمام رسیده است که با استقرار و جوانه زنی بذر‌های کاشته شده و بارش‌های مطلوب پاییزی، شاهد غنی شدن مراتع منطقه خواهیم بود.

اسداللهی به ساخت یک فیلم کوتاه از اجرای یک طرح آبخیزداری در شهرستان البرز اشاره کرد و گفت: در این فیلم ذخیره سازی آب بوسیله بند‌های ایجاد شده و فعال شدن قنات‌ها به تصویر کشیده شده است.

این مسئول منابع طبیعی استان قزوین در ادامه از پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی طرح‌های آبخیزداری در ۴ شهرستان آبیک، البرز، آوج و قزوین خبرداد و گفت: اعتبار این پروژه‌های اجرایی از محل صندوق توسعه ملی تامین شده است.

اسداللهی در ادامه، اعتبارات فاز نخست طرح‌های آبخیزداری از محل صدوق توسعه را در قزوین ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: تقربباً به همین میزان نیز آورده استانی است که بر اساس تفاهم نامه سازمان با استانداری در حال مذاکره و اخذ اعتبارات هستیم.

مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین با اشاره به بارش باران‌های پاییزی در استان گفت: این بارش‌ها برای پروژه‌های آبخیزداری و برای دشت‌های بیابانی قزوین مایه خیرو برکت است.


اخبار مرتبط


نظر شما :