۲۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی تک برگی می‌شوند

۱۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۱ کد : ۴۰۳۵۶ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۶
مدیرکل منابع‌طبیعی استان همدان گفت: امسال برای تک برگی شدن حدود 250 هزار هکتار از اراضی قرارداد بسته شده و ما به جدیت دنبال کار هستیم.

مدیرکل منابع‌طبیعی استان همدان گفت: امسال برای تک برگی شدن حدود 250 هزار هکتار از اراضی قرارداد بسته شده و ما به جدیت دنبال کار هستیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور- اسفندیار خزایی اظهار کرد: در استان همدان ۹۰۵ هزار هکتار اراضی ملی داریم که از این میزان حدود ۸۰۰ هزار قرار دفترچه‌ای صادر شده است.

وی ادامه داد: از ابتدای قانون افزایش بهره‌وری تاکنون میزان کمی از اراضی تک برگی شده به طوری که سند تک برگی برای تنها حدود ۴۸ هزار هکتار صادر شده است.

مدیرکل منابع‌طبیعی استان همدان بیان کرد: امسال برای تک برگی شدن حدود 250 هزار هکتار از اراضی، قرارداد بسته شده و ورود پیدا کردیم و امیدواریم کار با سرعت پیش رود.

وی با بیان اینکه ۲۵۰ هزار هکتار قرارداد با مشاوران منعقد شده است، افزود: ۵۰ هزار هکتار در راستای اجرای قانون ماده ۵۴ رفع موانع تولید انجام خواهد شد.

خزایی با بیان اینکه سنددار شدن اراضی به صورت استانی پیگیری می‌شود، افزود: در راستای عدالت‌محوری، سنددار شدن در کل شهرستان‌ها مدنظر است.

وی در خصوص تجاوز به حریم اراضی ملی نیز گفت: اگر کسی یک متر به حریم اراضی ملی ورود کند، یگان حفاظت ورود کرده و برخورد می‌کنند.

مدیرکل منابع‌ طبیعی استان همدان خاطرنشان کرد: بروزرسانی نقشه‌ها انجام شده و هر جا تخلفی در ورود به اراضی ملی مشاهده شود، مورد بررسی قرار گرفته و برخورد می‌شود.


اخبار مرتبط


نظر شما :