227 هزار هکتار عملیات زراعت چوب در کشور انجام شده است
مشاور رییس سازمان جنگل ها و مجری طرح توسعه زراعت چوب گفت: 227 هزار هکتار عملیات زراعت چوب در کشور انجام شده است.

مهندس طالب امین پور روز یکشنبه در گفت و گو با مرکز اطلاع رسانی این سازمان خاطر نشان کرد که این میزان زراعت چوب از سال های 84 تا پایان سال 96 صورت گرفته و بیشتر در اراضی شخصی مردم انجام شده است.
امین پور به نشست هم اندیشی روز گذشته درباره نحوه عملیاتی شدن زراعت چوب پرداخت و تصریح کرد: در این نشست پیشنهادات اجرایی ادارات کل منابع طبیعی استان ها در خصوص برنامه زراعت چوب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی یکی از تصمیمات نشست هم اندیشی زراعت چوب را برنامه ریزی برای تولید نهال نام برد و گفت: مقرر شده سطوح اراضی موجود زراعت چوب که پتانسیل این کار را دارد بوسیله دفتر استعدادیابی اراضی تعیین تا برنامه ریزی های لازم انجام شود.
بر اساس این گزارش، سازمان جنگل ها از اواخر بهمن ماه سال گذشته بهرهبرداری از جنگل ها را به مدت 10 سال ممنوع اعلام کرده و کلیه قراردادها با شرکت های بهره برداری را لغو نموده است.
این سازمان همچنین برای احیا،، توسعه و حفاظت از جنگل های ارزشمند هیرکانی، طرح توسعه زراعت چوب را یکی از راههای مطمئن برای تامین نیازهای چوبی کشور می داند و در این مسیر کسانی که در زمین های زراعی و کشاورزی اقدام به کاشت درخت نمایند تسهیلات و امکانات در اختیارشان قزار می دهد.

نظر شما :