امضاء تفاهم نامه همکاری بین منابع طبیعی خراسان رضوی با بسیج قرارگاه سازندگی و آستان قدس
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی از امضای تفاهم نامه با بسیج قرارگاه سازندگی و آستان قدس رضوی برای همکاری در اجرای طرح های آبخیزداری خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور - علیرضا صحرائی در گفتگوی اختصاصی با اشاره به بحث مشارکت مردمی افزود: قرارگاه سازندگی طرح هایی را در مناطق روستایی به نام "دهستان های آباد" اجرا می کند که با انعقاد تفاهم نامه توانستیم بخشی از این اعتبارات را برای اجرای طرح های آبخیزداری مورد استفاده قرار دهیم.
وی همچنین گفت: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان رضوی در راستای اجرای پروژه های آبخیزداری نیز تفاهم نامه ای با آستان قدس رضوی با هدف مشارکت در اجرای این طرح ها منعقد نمود.
وی با اشاره به کم شدن میزان بارندگی و افزایش شدت بارش ها تأکید کرد: این موضوع، خطر سیل و سیلاب را در مناطق کویری در این استان افزایش داده است.
مدیرکل منابع طبیعی استان افزود: خراسان رضوی در حال حاضر یکی از استان هایی است که دچار چالش کم آبی است.
صحرائی با بیان اینکه در سنوات گذشته تخصیص اعتبارات در آبخیزداری کم بوده است تصریح کرد: خوشبختانه در سالجاری 26 میلیارد تومان اعتبارات برای اجرای طرح های آبخیزداری استان خراسان رضوی تخصیص یافته که حدود 80 طرح آبخیزداری با مطالعات و مشارکت خود مردم انجام و تهیه شده است که 60 پروژه در سالجاری اجرایی می شود .
وی افزود: این 60 پروژه در 28 شهرستان در سطح استان همراه با پیشرفت فیزیکی با تأمین اعتباری 30 درصدی توسط خود مردم انجام می شود.
این مسئول منابع طبیعی با اشاره به حمایت استانداری، مردم و دولت از انجام این پروژه ها عنوان کرد: 15 نماینده استان در مجلس شورای اسلامی برای افزایش اعتبار در راستای اجرای طرح های آبخیزداری تلاش می کنند.

نظر شما :