اجرای طرح کاداستر در ۱۴۰ هزار هکتار اراضی ملی میامی

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۱ کد : ۴۰۹۵۶ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۷
اجرای طرح کاداستر در ۱۴۰ هزار هکتار اراضی ملی میامی
رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان میامی بابیان اینکه سه فقره سند تک‌برگی اراضی ملی در این شهرستان اخذشده است، ابراز داشت: در مجموع این اداره به ۴۰۰ استعلام واصله از دادگستری، ادارات و صنعت و معدن پاسخگو بوده است و بیش از ۱۴۰ هزار هکتار سند اصلاح و تک‌برگی در قالب طرح کاداستر گرفته می شود.

رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان میامی بابیان اینکه سه فقره سند تک‌برگی اراضی ملی در این شهرستان اخذشده است، ابراز داشت: در مجموع این اداره به ۴۰۰ استعلام واصله از دادگستری، ادارات و صنعت و معدن پاسخگو بوده است و بیش از ۱۴۰ هزار هکتار سند اصلاح و تک‌برگی در قالب طرح کاداستر گرفته می‌شود.

محمدعلی رضایی بابیان اینکه بیش از ۲۵ فقره صورت وضعیت واگذاری طرح‌های مختلف از طریق جهاد کشاورزی برای پروژه‌های اقتصادی درخواست شده است، افزود: در این راستا ۸۵۰ هکتار عرصه به متقاضیان طرح‌های عمرانی و عمومی واگذارشده است.

 

*توزیع ۸ تن بذر تاغ در بین دامداران

رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان میامی بابیان اینکه سال گذشته در حوزه احیای مراتع یک هزار و ۵۰۰ هکتار کشت گیاهان دارویی در سطح این شهرستان انجام‌شده است، ابراز داشت: این اقدام به صورت مشارکتی با دامداران منطقه به این نحو صورت گرفت که این افراد در مراتع تاغ کاری انجام دادند.

محمد علی رضایی بابیان اینکه هشت تن بذر تاغ جمع‌آوری و برای بذرپاشی بین دامداران توزیع شد، تصریح کرد: برای مبارزه با بیابان‌زایی و تثبیت شن‌های روان اقدامات خوبی انجام‌شد که از جمله آن‌ها می‌توان به ۷۸۰ هکتار تاغ کاری در روستاهای کلاته سادات، بکران، پویه و ری‌آباد اشاره داشت که در این سه منطقه یک هزار و ۴۰۰ هکتار کنترل هرزآب صورت گرفت.

وی به رسیدگی‌های حقوقی منابع طبیعی شهرستان میامی نیز اشاره کرد و بابیان اینکه طی سال جاری تعداد ۳۰ فقره دادخواست تنظیم و ۸۵ فقره احکام صادره به نفع اداره صادر شده است، ابراز داشت: تعداد آرای صادره از محاکم قضائی امسال ۱۰۶ فقره و تعداد شکوائیه ارسالی به دادسرا ۵۳ فقره را شامل می‌شود و همچنین هفت فقره محموله قاچاق تاغ با ۵۵۰ اصله شناسایی و تحویل مراجع قضائی شد


اخبار مرتبط


نظر شما :