قاچاقچیان در تاراج جنگلهای بلوط روانسر ناکام ماندند
حضور مستمر و به موقع نیروهای حفاظتی پاسگاه ویژه منابع طبیعی روانسر مانع از قطع درختان بلوط جنگلهای روستای شبانکاره این شهرستان شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور- جنگلهای روستای شبانکاره شهرستان روانسر دارای طبیعت بکری از درختان بلوط و پوشش سبز مخملی گیاهان بهاری خودروییست که در طول فصول سال پذیرای گردشگران زیادی است.
روانسر را بهعنوان دروازه ورود به بهشت اورامانات میشناسند که طی سالیان متمادی قاچاق چوب و تامین زغال از درختان بلوط تبدیل به یکی از مهمترین معضلاتی تهدیدکننده عمر جنگلهای بلوط این منطقه شده است.
تعداد سه دستگاه خودرو سواری ساعت 11 شب گذشته در جنگلهای شبانکاره روانسر با روشن کردن آتش و در حال قطع کردن درختان بلوط جنگلی بودند که با تماس افراد خیرخواه، نیروهای گشت و مراقبت پاسگاه ویژه حفاظت منابع طبیعی در منطقه در جریان موضوع قرار گرفتند.
نیروهای گشت و مراقبت پاسگاه ویژه حفاظت منابع طبیعی بلافاصله در محل قطع درختان حضور به عمل رساندند و با متخلفان درگیر و از قطع بیشتر درختان جنگلی ممانعت بهعمل آوردند.
افراد متخلف با در دست داشتن سلاح سرد با نیروهای منابع طبیعی درگیر و با تماس با نیروی انتظامی با کمک دهیار و تعدادی از افراد همیار طبیعت شبانکاره افراد متخلف که 15 نفر بودند، متواری شدند.
این اقدام بهموقع نیروهای مردمی و منابع طبیعی شماره پلاک خودروها شناسایی و یاداشت شد و موضوع در محل با حضور نیروهای پاسگاه ویژه منابع طبیعی، پاسگاه انتظامی قوریقلعه، دهیار روستا و حاضران در محل صورتجلسه و به امضا رسید.

نظر شما :