درگیری مسلحانه ماموران یگان حفاظت از منابع طبیعی با قاچاقچیان/ یک مامور مجروح شد

۰۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۶ کد : ۴۱۳۱۶ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۹
درگیری مسلحانه ماموران یگان حفاظت از منابع طبیعی با قاچاقچیان/ یک مامور مجروح شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال وبختیاری گفت: مامور یگان حفاظت منابع طبیعی بخش منچ شهرستان لردگان در درگیری با متخلفان دچار مجروحیت شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: مامور یگان حفاظت منابع طبیعی بخش منچ شهرستان لردگان در درگیری با متخلفان دچار مجروحیت شد.

علی محمدی مقدم در گفت و گو با  مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل ها افزود: ۷ نفر از ماموران منابع طبیعی در هنگام بازرسی از منطقه سخت گذر "لیرگرم" شهرستان لردگان ۴ متخلف برداشت غیر مجاز سقز از درختان بنه را مشاهده کردند. 

وی گفت: ماموران با محاصره متخلفان ۲ نفر را دستگیر کردند و ۲ قاچاقچی دیگر نیز با اسلحه به سراغ ماموران برگشتند و با تهدید به کشتن و شلیک تیر هوایی، خواستار آزادی افراد دستگیر شده بودند.

مدیرکل منابع طبیعی استان گفت: این متخلفان به سمت ماموران یگان منابع طبیعی شلیک کردند که در این زمینه یکی از ماموران از ناحیه پا با اصابت ۲ ساچمه مجروح شد.

وی از شناسایی هویت ۳ متخلف در این درگیری خبر داد و گفت: متخلفان دستگیر شده به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

شهرستان لردگان در فاصله ۱۶۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال وبختیاری قرار دارد.


اخبار مرتبط


نظر شما :