یک طرح آبخیزداری درمیامی کلنگ زنی شد/اختصاص اعتبار ۹میلیارد ریالی

۰۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۳ کد : ۴۱۶۵۷ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۴
یک طرح آبخیزداری درمیامی کلنگ زنی شد/اختصاص اعتبار ۹میلیارد ریالی
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی بابیان اینکه یک طرح آبخیزداری هم‌زمان با هفته دولت در این شهرستان کلنگ زنی شده است، گفت: این طرح قریب به ۹ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی بابیان اینکه یک طرح آبخیزداری هم‌زمان با هفته دولت در این شهرستان کلنگ زنی شده است، گفت: این طرح قریب به ۹ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشوربه نقل از روابط عمومی استان سمنان- محمدعلی رضایی در نشستی با حضور خبرنگاران به میزبانی منابع طبیعی میامی، ضمن بیان اینکه عملیات اجرای یک طرح مهم آبخیزداری در این شهرستان طی هفته دولت در این شهرستان آغاز شد.

وی در ادامه ابراز کرد: این طرح آبخیزداری در منطقه کلاچون هشت میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال اعتباراز صندوق توسعه ملی را به خود اختصاص داده و در زمره مهم‌ترین طرح‌های این حوزه در شهرستان میامی است.

وی با بیان اینکه این طرح آبخیزداری شامل سازه‌های سنگ و ملاتی برای آبخیزداری است، تأکید کرد: قرارداد این کار با پیمانکار بسته‌شده و امیدواریم به‌زودی شاهد تکمیل و بهره‌برداری از این طرح مهم باشیم.

اختصاص اعتبار ۵۹ میلیارد ریالی برای میامی

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری میامی با بیان اینکه برای اجرای عملیات آبخیزداری در شهرستان مانند طرح کلاچان از محل صندوق توسعه ملی ۵۹ میلیارد ریال اختصاص‌یافته است، ابراز کرد: جلوگیری از بروز سیلاب، تغذیه منابع آب زیرزمینی و جلوگیری از هدر رفت منابع آبی مانند روان آب‌ها و سیلاب‌ها مهم‌ترین اهداف پروژه‌های مذکور هستند.

رضایی با بیان اینکه مطالعات طرح کلاچان صورت گرفته است، تأکید کرد: اجرای این طرح می‌تواند حتی از بیابان‌زایی نیز جلوگیری کند.

وی افزود: از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تاکنون در میامی طرح های آبخیزداری در ری آباد، بکران، پل ابریشم، دشت دانیال، قدس و ارمیان و ... اجرا شده است


اخبار مرتبط


نظر شما :