٤٢ هزار و ٩٠٠ متر مربع از اراضي ملي منطقه مهارلو رفع تصرف شد
رئيس منابع طبيعي و آبخيزداري سروستان از باز پس گيري ٤٢ هزار و ٩٠٠ مترمربع از اراضی منطقه مهارلو این شهرستان از دست متصرفین خبر داد.
مجتبي شريفي سعدي در تشريح جزييات اين عمليات افزود: این اراضی در سال های گذشته مورد تعرض و تصرف قرار گرفته بود که با پیگیری قضایی توسط واحد حقوقی اين اداره و همكاري بسيار خوب دستگاه قضايي و دادستان شهرستان، احکام قطعی صادر و متصرفین محکوم به رفع تصرف از اراضی ملی گردیدند.
وی بیان کرد: با هماهنگی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سروستان و توسط نیروهای یگان حفاظت این اداره و همكاري بسيار خوب نيروي انتظامي نسبت به رفع تصرف این اراضی اقدام و اراضی به انفال مسترد گردید.
رییس منابع طبیعی و آبخیزداری سروستان ارزش این اراضی ملی را ٤٢٩ ميليون ریال اعلام کرد و افزود:
اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سروستان به صورت شبانه روزی آماده دریافت هرگونه اخبار در مورد تخریب،تصرف و آتش سوزی در عرصه هاي منابع طبيعي بوده و شماره تلفن ١٥٠٤، امداد جنگل و مرتع در هر ساعت از شبانه روز آماده دريافت گزارش هاي مردمي است .
طبق آمار ارایه شده از ابتدای سال جاري تا کنون ٤٥ هزار و ٥٠٠متر مربع از اراضی ملی شهرستان سروستان كه توسط متخلفان تصرف شده بود با احکام قضایی رفع تصرف و به انفال بازگشته است .


نظر شما :