توقیف دو دستگاه لودر در اراضی ملی شهرستان فیروزآباد
دو دستگاه لودر که به صورت غیرمجاز در عرصه های منابع طبیعی شهرستان فیروزآباد اقدام به تخریب اراضی ملی نمود، توقیف و رانندگان خاطی ضمن تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فیروزآباد با اعلام این خبر گفت: به دنبال گشت زنی نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی در منطقه میمند و امیرسالار این شهرستان دو دستگاه لودر که در حال تخریب اراضی ملی این مناطق بودند توقیف شدند.
عبدالحمید بهبودی افزود: پس از انتقال این خودروها به پارکینگ نیروی انتظامی متخلفان جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام گرفته در عرصه های طبیعی میزان تخریب و تصرفات در اراضی ملی این شهرستان به صورت چشمگیری کاهش یافته که این امر نشانگر تلاش و جدیت نیروهای منابع طبیعی در برخورد با متخلفان و متجاوزان عرصه های طبیعی است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فیروزآباد همچنین ضمن هشدار جدی به متخلفان اراضی ملی شهرستان افزود: نیروهای هوشیار و آگاه منابع طبیعی با جان و دل از انفال و عرصه های ارزشمند منابع طبیعی حفاظت و پاسداری خواهندکرد.
وی در پایان از مردم طبیعت دوست این شهرستان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف در اراضی ملی، مراتب را از طریق تلفن 1504، یگان امداد جنگل و مرتع اطلاع دهند.

نظر شما :