اصفهان/تأکید بر اطلاع رسانی و مستندسازی دقیق از روند اقدامات در پروژه های آبخیزداری
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان به اطلاع رسانی و مستندسازی پروژه های صندوق توسعه ملی و همچنین پیگیری سیاست های اجرایی هفته منابع طبیعی توسط روابط عمومی این اداره کل تأکید نمود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور- محمد حسین شاملی در جلسه شورای معاونین همچنین با تأکید بر جدیت و پیگیری همه جانبه معاونین و رؤسای ادارات در به ثمر رساندن پروژه های در دست اجرا افزود: در حوزه اعتبارات پیگیری جدی و مستمر باید انجام شود تا اعتبارات استانی و ملی به صورت حداکثری تخصیص یافته و جذب شود.
محمد حسین شاملی در جلسه شورای معاونین، اقدامات حوزه های مختلف معاونت ها را مورد بررسی قرار داد و افزود: در حوزه معاونت حفاظت و امور اراضی (پیگیری پیشرفت فیزیکی کاداستر) در حوزه معاونت فنی (پیگیری اجرای جنگل و پروژه های امور بیابان)، حوزه معاونت آبخیزداری (پیگیری در اجرا و خاتمه پروژه ها، جذب و تخصیص اعتبار) در دستور کار قرار گرفت.
شاملی همچنین بر صرفه جویی به طور جدی در همه موارد تأکید نمود و از پرسنل امور مالی برای کسب رتبه برتر نسبت به سایر دستگاههای استان تقدیر و تشکر نمود.
شاملی، همچنین از تشکیل کمیته ای تحت عنوان کمیته رفاهی متشکل از مجموعه ادارات وابسته به جهاد کشاورزی استان خبر داد و گفت: مهمترین اقدامات آتی این کمیته را یکپارچه کردن کل امور رفاهی از قبیل مسکن، مجموعه های تفریحی، رفاهی و بیمه تکمیلی عنوان کرد.
.jpg)

نظر شما :