اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوانداری در استان اردبیل شتاب میگیرد
مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اردبیل گفت: با اختصاص بیش از۲۰میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوانداری در استان شتاب می گیرد.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- شهامت هدایت با اعلام این خبر گفت: جذب اعتبارات برای پروژه های آبخیزداری و منابع طبیعی در اولویت است و امسال بیش از ۲۰ میلیارد تومان برای پروژه های آبخیزداری و منابع طبیعی استان اختصاص یافته است وسال گذشته ۴۲ میلیارد تومان اعتبارازصندوق توسعه ملی برای پروژه های آبخیزداری استان اردبیل جذب و اجرایی شد.
وی با اشاره به سیل امسال در شهرستان های خلخال و مشگین شهر و بخش رضی گقت: بامدیریت مناسب ورویکرد حفاظتی که انجام شد آسیبی به پروژه های منابع طبیعی وارد نشد.
هدایت تاکیدکرد: امسال تا به الان حدود20 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های منابع طبیعی استان در نظر گرفته شده است و برای پروژه های آبخیزداری شهرستان گرمی اعتبار 4 میلیارد تومان که مبلغ 2 میلیارد تومان از بنیاد برکت و 2 میلیارد مابقی را از صندوق توسعه ملی جذب شده است.
هدایت افزود: اولویت ما جلو گیری از سیل،جلوگیری از فرسایش خاک، جمع آوری رسوبات، افزایش ذخیره آب و نفوذ پذیری آب به سفره های زیر زمینی است و در این زمینه طرح های مختلفی اجرایی شده و می شود.
مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اردبیل با اشاره به احیا و توسعه جنگل ها افزود: برای توسعه جنگل ها و احیای آن ها فعالیت های گسترده ای انجام دادیم از جمله کاشت نهال ودرخت درطرح های مختلف است.
وی بیان کرد: با توجه به مرزی بودن استان اردبیل این استان در معرض قاچاق چوپ قراردارد و در همین راستا پاسگاه های استان به صورت شبانه روزی برای جلوگیری ازقاچاق چوب تلاش می کنند.
شهامت هدایت خاطر نشان کرد: یگان حفاظت منابع طبیعی هر روز نظارت همه جانبه ای دارد و پاسگاه های منابع طبیعی استان مجهز هستند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از طبیعتدوستان و مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه قاچاق درختان جنگل، تجاوز و دست اندازی به عرصههای منابع طبیعی، آتشسوزی در جنگلها و مراتع استان گزارش های خود را به صورت ۲۴ ساعته به شماره تلفن ۱۵۰۴ مرکز فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان اطلاع دهند تادرسریع ترین زمان ممکن رسیدگی شود.
وی افزود: استقرار نیرو های یگان حفاظت باعث شده است تا به حال در استان اردبیل شاهد آتش سوزی جنگل نباشیم.
مدیرکل منابع طبیعی استان تاکید کرد: در حال حاضر برای ۲۱۷هزار449هکتار سند تک برگی صادرشده و همچنین اجرای طرح کاداستر اراضی جنگل تمام شده و در مرحله صدور سند هستیم.
شهامت هدایت گفت: تثبیت ۳۳۰ هزار هکتار از اراضی ملی استان در دستور کار است که بیش از ۷۰ درصد آن تحقق یافته است.
وی ادامه داد: در بخش تثبیت مالکیت دولت و اخذ سند خوشبختانه تا به این لحظه حدود700هزار هکتار کاداستر اراضی در سطح استان انجام گرفته شده است
نظر شما :