انجام 540 کیلومتر کمربندی حفاظتی بین اراضی در کردستان

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۵ کد : ۴۳۳۵۳ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۴
انجام 540 کیلومتر کمربندی حفاظتی بین اراضی در کردستان
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: از سال 83 تاکنون 540 کیلومتر کمربند حفاظتی بین اراضی ملی با مستثنیات قانونی اشخاص در استان ایجاد شده که امسال 20 کیلومتر دیگر به آن اضافه می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: از سال 83 تاکنون 540 کیلومتر کمربند حفاظتی بین اراضی ملی با مستثنیات قانونی اشخاص در استان ایجاد شده که امسال 20 کیلومتر دیگر به آن اضافه می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری به نقل از فارس- سعدی نقشبندی اظهار کرد: طرح کمربند حفاظتی به عنوان یکی از روش‌های حفر کانال، نصب سیم خاردار و احداث بنچ بتنی به منظور تفکیک اراضی منابع ملی از مستثنیات قانونی ایجاد می‌شود.

وی افزود: سال گذشته نیز 12 کیلومتر کمربند حفاظتی به صورت بنچ مارک بتنی در زیر حوضه‌های آبخیز مصوب و مطالعه شده خامسان شهرستان کامیاران اجرا شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان اضافه کرد: در راستای اقدامات جهشی ابلاغی ریاست سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری کشور و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، امسال برای اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری 20 کیلومتر دیگر از عرصه‌های ملی برای احداث کمربند حفاظتی شناسایی و مکان‌یابی شده است.

امسال برای اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری 20 کیلومتر دیگر از عرصه‌های ملی برای احداث کمربند حفاظتی شناسایی و مکان‌یابی شده است

نقشبندی یاد آور شد: ایجاد کمربند حفاظتی در مرز اراضی منابع ملی و مستثنیات قانونی اشخاص مطابق با نقشه‌های اجرای مقررات ماده 56 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و کاداستر اراضی ملی اجرا می‌شود و تفکیک مرز اراضی ملی از مستثنیات قانونی تا حد زیادی از تصرفات غیر قانونی اشخاص سودجو و فرصت طلب جلوگیری می‌کند.

وی با بیان مزایای این طرح، گفت: با اجرای این پروژه و مشخص شدن حد و مرز اراضی ملی و مستثنیات قانونی اشخاص، مالکان و کشاورزان از حدود اراضی خود با اراضی منابع طبیعی آگاه شده علاوه بر آن از تصرف غیرمجاز اراضی ملی و تخریب منابع طبیعی جلوگیری و پاسخگویی به استعلام‌ها تسریع می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان افزود: توجیه اقتصادی و فنی مناسب، کاهش تخلفات و تشکیل پرونده‌های تخلف، تسریع در اجرای ماموریت‌های محوله به یگان حفاظت، کاهش نیروی انسانی لازم برای حفاظت عرصه، قابلیت اجرا در تمام شرایط آب و هوایی کشور و نیز امکان مشارکت سازمان‌های مردم نهاد در حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی و در نتیجه کاهش دعاوی اداره کل منابع طبیعی کردستان علیه متصرفان عرصه‌های ملی از دیگر مزایای اجرای کمربند حفاظتی است.

کاهش دعاوی اداره کل منابع طبیعی کردستان علیه متصرفان عرصه‌های ملی از مزایای اجرای کمربند حفاظتی است.

نقشبندی از مردم دوستداران و همیاران طبیعت بهره‌برداران و جوامع محلی خواست ضمن مشارکت فعال در امر حفاظت از منابع طبیعی، گزارشات تخریب و تصرف و قطع درختان خودرو و جنگلی و آتش سوزی‌های احتمالی از طریق سامانه تلفنی شبانه روزی 1504 یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند و در صورت مشاهده آتش‌سوزی علاوه بر تماس با سامانه تلفنی 1504؛ تا رسیدن نیروهای ویژه اطفاء حریق با رعایت تمام جوانب ایمنی از گسترش حریق جلوگیری نمایند.


اخبار مرتبط


نظر شما :