سمنان/ تغییر نگاه مردم از آبخیزداری دولتی به آبخیزداری مشارکتی ضروری است

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۱ کد : ۴۳۴۶۷ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۴
سمنان/ تغییر نگاه مردم از آبخیزداری دولتی به آبخیزداری مشارکتی ضروری است
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه هدف از اجرای پروژه‌های منابع طبیعی، رضایت‌مندی مردم است گفت: تغییر نگاه مردم از آبخیزداری دولتی به آبخیزداری مشارکتی ضروری است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه هدف از اجرای پروژه‌های منابع طبیعی، رضایت‌مندی مردم است گفت: تغییر نگاه مردم از آبخیزداری دولتی به آبخیزداری مشارکتی ضروری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها و مراتع به نقل از ایانا - جعفر مرادی حقیقی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در حاشیه بازدید از پروژه‌های آبخیزداری حوcه آبخیز گل رودبار- وره وار اعتبارات صندوق توسعه ملی سال جاری شهرستان مهدی‌شهر اظهار کرد: پروژه آبخیزداری بالای شهمیرزاد (سازه سنگ و ملات) پیشرفت فیزیکی 30 درصدی دارد.

وی گفت: آبخیزداری با اتخاذ روش‌های ساده که قابلیت مشارکت‌پذیری مردم را دارد ضمن کاهش هدر رفت آب و بازگرداندن آن به چرخه‌ی تولید باعث ارتقای امنیت جانی ومالی آبخیزنشینان می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان اظهار کرد: این پروژه‌ها بر اساس درخواست مردم برای حفظ خاک، کاهش خطر سیلاب، همچنین تقویت منابع آب زیرزمینی، توسعه کشاورزی و ایجاد اشتغال صورت گرفته است.

وی ابراز امیدواری کرد: اجرای این پروژه‌ها با سرعت و کیفیت بیشتری و با مشارکت مردم و جوامع محلی در شهرستان مهدیشهرادامه پیدا کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان هدف از اجرای این‌چنین پروژه‌هایی را منویت بخشیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری که با تأکید بر موضوع رضایت مردم از پروژه‌های آبخیزداری و تخصیص اعتبارات صندوق توسعه ملی در جهت اجرای عملیات آبخیزداری به ‌عنوان مهم‌ترین اقدام در پیشگیری از وقوع سیلاب و خشکسالی و همچنین کاهش مخاطرات سیلاب و در نهایت مدیریت ریسک پروژه برشمرد.

مرادی حقیقی تصریح کرد: امید است که در مجموعه منابع طبیعی بتوانیم گام مؤثری در تغییر نگاه مردم از آبخیزداری صرفاً دولتی به آبخیزداری مشارکتی در استان برداریم.


اخبار مرتبط


نظر شما :