سمنان/همکاری و تعامل نیروهای انتظامی با منابع طبیعی نقش مهمی در حفاظت از عرصه های ملی دارد

۰۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۳ کد : ۴۳۷۹۵ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۵
سمنان/همکاری و تعامل نیروهای انتظامی با منابع طبیعی نقش مهمی در حفاظت از عرصه های ملی دارد
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در دیدار با رئیس پلیس پیشگیری استان سمنان سرهنگ حسن رستمیان گفت: همکاری و تعامل نیروهای انتظامی با منابع طبیعی نقش مهمی در حفاظت از عرصه های ملی دارد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در دیدار با رئیس پلیس پیشگیری استان سمنان سرهنگ حسن رستمیان گفت: همکاری و تعامل نیروهای انتظامی با منابع طبیعی نقش مهمی در حفاظت از عرصه های ملی دارد.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- سرهنگ علیرضا ابوطالبی با ابراز خرسندی و تشکر از همکاری همه جانبه نیروهای انتظامی با مجموعه منابع طبیعی افزود: اقدامات و همکاری مناسب نیروی انتظامی در جلوگیری و کاهش جرائم تخریب و تصرف اراضی ملی بر کسی پوشیده نیست و امیدواریم این همکاری ها همچنان تداوم داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه در سایه همکاری های خوب نیروی انتظامی با منابع طبیعی شاهد کاهش شدید وقوع جرائم مرتبط با منابع طبیعی در سطح استان سمنان هستیم خاطر نشان کرد: در راستای همکاری موثر نیروی انتظامی با منابع تاکنون اقدامات مفیدی در خصوص کاهش جرائم تخریب و تصرف اراضی ملی، قاچاق چوب و اجرای احکام محاکم قضائی و بازگرداندن عرصه های ملی به دولت انجام شده است.

سرهنگ علیرضا ابوطالبی فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان نقش مشارکت مردم در حفاظت و حراست از عرصه های منابع طبیعی را بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: مردم خود بهترین حفاظت کننده از عرصه های طبیعی قلمداد می شوند و با اطلاع رسانی به موقع جرائمی همچون تخریب و تصرف اراضی ملی، قاچاق چوب آلات و آتش سوزی های احتمالی در اراضی مرتعی و جنگلی از طریق سامانه 1504 می توانند نقش پررنگ خود را در امر مهم حفاظت از عرصه های ملی ایفا کنند.

بر اساس این گزارش سرهنگ حسن رستمیان رئیس پلیس پیشگیری استان سمنان در این دیدار با بیان اینکه امنیت ضروری ترین نیازهای بشری است تصریح کرد: احساس امنیت بزرگترین محرک در توسعه و ترقی جامعه به شمار می آید و مشارکت همگانی نیز زمینه ایجاد امنیت را فراهم می کند.

وی تأکید کرد: نیروی انتظامی برقرار کننده نظم و امنیت در جامعه است و حفاظت از عرصه های ملی نیز جزئی از امنیت محسوب می شود که در این خصوص نیروی انتظامی با تمام توان در کنار دستگاه اجرایی منابع طبیعی انجام وظیفه می کند.

سرهنگ حسن رستمیان ادامه داد: فرهنگسازی و اطلاع رسانی در جامعه یکی دیگر از نیازهای اساسی در تأمین امنیت به شمار می آید که این مهم نیز باید با همکاری و مشارکت رسانه های گروهی ، دیگر دستگاه ها و نهادهای فرهنگساز انجام شود.

رئیس پلیس پیشگیری استان سمنان سرهنگ حسن رستمیان تأکید کرد: پلیس همچون گذشته آمادگی همکاری کامل با منابع طبیعی در خصوص اجرای احکام قضائی، اطفاء حریق در عرصه های منابع طبیعی، مقابله با پدیده زمین خواری و قاچاق چوب را دارد .گفتنی است در این نشست فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان سرهنگ علیرضا ابوطالبی گزارشی در ارتباط با وسعت و اهمیت عرصه های ملی، وضعیت نیروهای یگان حفاظت و اقدامات انجام شده توسط این یگان در زمینه های مبارزه با زمین خواری و رفع تصرفات، قاچاق چوب و مقابله با آتش سوزی در عرصه های مرتعی و جنگلی استان سمنان ارائه کرد.


اخبار مرتبط


نظر شما :