غرس ۲۰ میلیون اصله نهال در پنج ناحیه رویشی جنگلی کشور

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۱ کد : ۴۴۳۰۶ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۴
غرس ۲۰ میلیون اصله نهال در پنج ناحیه رویشی جنگلی کشور
امسال کاشت ۲۰ میلون اصله نهال در ۳۰۰ تا ۳۵۰ نقطه از پنج ناحیه رویشی جنگلی کشور هدفگذاری شده است.

امسال کاشت ۲۰ میلون اصله نهال در ۳۰۰ تا ۳۵۰ نقطه از پنج ناحیه رویشی جنگلی کشور هدفگذاری شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به نقال از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، قائم مقام معاونت امور جنگل ها در سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیز داری کشور با اعلام این مطلب به خبرنگار ما گفت: کاشت این نهال ها بر اساس میزان بارندگی در نواحی جنگلی از اواخر آذر ماه امسال با کمک مردم و همچنین طبق قراردادهایی با پیمانکاران آغاز شده و تا اواخر فروردین ادامه خواهد داشت.
رضا بیانی افزود: در هفته درختکاری، عملیات غرس نهال در سطح کسترده تری انجام می شود.
وی با اشاره به پنج ناحیه رویشی هیرکانی، زارگرسی، ارسبارانی، خلیج فارس - عمانی و ایرانی- تورانی در کشور اظهار داشت: بیشترین بارندگی در نواحی رویشی جنگلی ایرانی- تورانی و خلیج فارس-عمانی در آذرماه و دی ماه است و در این نواحی با نخستین بارندگی، نهالکاری آغاز شده و در حال حاضر نزدیک به ۳۰ درصد پیشرفت کار داشته ایم.
بیانی اضافه کرد: در سال جاری حدود ۵۷ هزار هکتار احیا، غنی‌سازی و توسعه جنگل با نهال‌های بومی همان مناطق برنامه‌ریزی شده است.
وی در همین حال گفت: در هفته درختکاری در همه استان های کشور، نهال رایگان در اختیار مردم قرار می گیرد.
قائم مقام معاونت امور جنگل ها در سازمان جنگل، مراتع و آبخیز داری کشور با اشاره به این که ۲۰ میلیون اصله نهال که امسال غرس خواهد شد، تولید نهالستان های زیر مجموعه این سازمان است، اذعان داشت: نزدیک به ۱۰۰ نهالستان در منطقه جنگل های خارج از شمال و بیش از ۳۰ نهالستان در شمال کشور داریم که نهال های غیر مثمر تولید می کنند.
وی در مورد جنگلکاری اقتصادی نیز گفت: امسال ۳۰ هزار هکتار جنگلکاری اقتصادی با مشارکت مردمی برنامه ریزی شده که در این زمینه حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌ایم.
بیانی افزود: در جنگلکاری اقتصادی، گونه های دو منظوره جنگلی و اقتصادی مانند بادام، انجیر و گردو توسط مردم کاشته می شود.
وی هزینه کاشت، مراقبت و آبیاری هر نهال را ۲۲ تا ۲۵ هزار تومان عنوان کرد.

 


اخبار مرتبط


نظر شما :