دیدار نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با مدیرکل منابع طبیعی آذربایجان غربی

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۰:۱۹ کد : ۴۴۵۰۰ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۵
دیدار نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با مدیرکل منابع طبیعی آذربایجان غربی
سید سلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با حضور در اداره کل منابع طبیعی استان آذربایجان غربی با مدیرکل منابع طبیعی استان و معاونین ایشان دیدار و گفتگو کرد.

سید سلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با حضور در اداره کل منابع طبیعی استان آذربایجان غربی با مدیرکل منابع طبیعی استان و معاونین ایشان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- در این دیدار مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آذربایجان غربی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و تبریک سالروز تأسیس سپاه پاسداران به فرمان رهبرکبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) از حضور نماینده مردم ارومیه در مجلس در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تقدیر و تشکر کرد.

هادی قاسمی در ادامه گزارشی از اقدامات و فعالیت های منابع طبیعی استان در سال گذشته ارائه کردند.

وی در این گزارش ضمن دفاع از عملکرد منابع طبیعی استان و اقدامات مهمی که در سال گذشته با وجود بیماری کرونا انجام شد، از کسب مقام برتر در بسیاری از زمینه ها خصوصاً آبخیزداری، کاداستر و جنگلکاری در کشور خبر داد و افزود: وظیفه ذاتی که سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور برعهده دارد حفاظت از عرصه های ملی است، که منابع طبیعی استان آذربایجان غربی با تمام توان و نیروی کمی که در اختیار دارد از انفال حفاظت و اجازه نمی دهد به اراضی ملی دست درازی شود.

وی خاطرنشان کرد: با همت و تلاش همکاران در مرکز استان و شهرستان ها توانستیم اسناد تک برگی یا همان طرح کاداستر را با سرعت به پیش ببریم و موفق شدیم در شش ماهه و نه ماهه سال قبل مقام اول را در کشور به دست بیاوریم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آذربایجان غربی به طرح های آبخیزداری و آبخوانداری نیز اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح های آبخیزداری اقدامات بزرگی در استان انجام شد، خصوصاً در برخی از روستاهای شمال استان که روستائیان به دلیل کمبود آب در حال ترک روستا و عزیمت به شهرها بودند، با اجرای طرح آبخیزداری در این مناطق، قنات و چاه های منطقه دوباره پرآب شدند و مردم به روستای خود بازگشتند. 

 

قاسمی  در ادامه تصریح کرد: در ارتفاعات بهداری ارومیه (صدرا و انعام) با کوچکترین بارش سیلاب و گل ولای وارد منازل مردم می شد که با اجرای عملیات آبخیزداری این مشکل نیز مرتفع گردید.  

در ادامه سید سلمان ذاکر نماینده مردم شریف ارومیه در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان نیز در این دیدار، ضمن تبریک ماه رمضان و قبولی طاعات و عبادات در این ماه، از تلاش و همت مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و همکاران ایشان در منابع طبیعی استان در حفاظت از اراضی ملی و جنگلی تقدیر و تشکر کرد.

ذاکر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری را خط مقدم مبارزه با تصرفات و زمین خواری عنوان کرد و گفت: در سال های اخیر به دلیل افزایش ارزش زمین، عده ای از دلالان و بنگاه داران، متأسفانه قضیه بد زمین خواری و حتی کوه خواری را رواج داده اند که در این خصوص وظیفه منابع طبیعی بسیار سنگین و مهم می باشد، چرا که باید با ورود به این موارد جلو رواج این موضوع گرفته شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله آبخیزداری و آبخوانداری نیز اشاره کرد و افزود: اینجانب ضمن حمایت از اجرای طرح های آبخیزداری بر آن هستیم که در جلسات مجمع نمایندگان استان نیز این موارد بررسی و جهت طرح در مجلس شورای اسلامی نیز ارائه شود.

سید سلمان ذاکر در پایان این دیدار از دکتر قاسمی مدیرکل منابع طبیعی استان آذربایجان غربی و همکاران ایشان درخواست کرد در حل مشکلات مردم خصوصاً کشاورزان و دامداران تلاش بیشتری کنند


اخبار مرتبط


نظر شما :