هرمزگان/تخریب یک باب کوره ذغال غیرمجاز در منطقه کنارو شهرستان بندرعباس
رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان بندرعباس از تخریب یک باب کوره ذغال غیر مجاز در منطقه کنارو خبر داد.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- روح الله وفاکیش گفت: مامورین یگان حفاظت این اداره حین گشت زنی در راستای حفاظت از اراضی ملی در منطقه کنارو موفق به شناسایی یک باب کوره ذغال غیر مجاز در این منطقه شدند از آنجاییکه هیچگونه مجوزی دراین راستا صادر نگردیده مامورین یگان حفاظت این اداره به استناد تبصره ذیل ماده 49 قانون حفاظت و بهربرداری از جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور اقدام به تخریب کوره غیر مجاز نمودند.
در ادامه رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اعلام کرد: با متخلفین عرصه منابع ملی در چارچوب قوانین ومقررات قاطعانه برخورد خواهد شد واجازه نخواهند داد حقوق بیت المال پایمال شود.
کشف و تخریب یک باب کوره ذغال غیر مجاز در منطقه محمد آباد
در ادامه رئیس اداره منابع طبیعی بندرعباس از کشف و تخریب یکی دیگر از کوره های ذغال سازی غیرمجاز در محمدآباد شهرستان بندرعباس خبر داد.
وفاکیش افزود: در اجرای برنامه های کشیک گشت حفاظتی در ایام تعطیلات، نیروهای پاسگاه حفاظت شهرستان بندرعباس متوجه یک کوره ذغال سازی غیر مجاز در منطقه محمدآباد شده و بلافاصله اقدام به تخریب این کوره ذغال سازی نمودند.
وی گفت: در عملیات صورت گرفته از متخلفین و افراد سودجو، بیل، کلنگ، تبر کشف و ضبط گردید.
وی در ادامه گفت: حفظ و نگهداری جنگل های شهرستان بندرعباس با توجه به خشکسالی و همچنین هجوم ریزگردها، از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وفاکیش تأکید کرد: یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان به صورت شبانه روزی آماده دریافت هرگونه اخبار در مورد تخریب و تصرف اراضی ملی، قطع درخت و آتش سوزی از طریق شماره تلفن1504می باشد.

نظر شما :