پویش مردمی بذرکاری احیا جنگل‌های زاگرس در کرمانشاه برگزار شد

۱۱ آذر ۱۴۰۰ | ۲۲:۱۳ کد : ۴۵۳۱۹ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۵
پویش مردمی بذرکاری احیا جنگل‌های زاگرس در کرمانشاه برگزار شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از برگزاری پویش مردمی بذرکاری برای احیا جنگل‌های زاگرس در منطقه حفاظت شده چالابه کرمانشاه خبر داد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از برگزاری پویش مردمی بذرکاری برای احیا جنگل‌های زاگرس در منطقه حفاظت شده چالابه کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- ان شاءالله کولانی در حاشیه پویش مردمی بذرکاری احیاء جنگل‌های زاگرس در کرمانشاه، اظهار کرد: اجرای این پویش به یاد ۹ هزار و ۸۰۰ شهید والامقام استان کرمانشاه همزمان با ۱۱ استان زاگرس‌نشین در ۹ شهرستان جنگلی استان کرمانشاه برگزار شد.

وی با اشاره به اهمیت منابع طبیعی و وابستگی آن به زندگی بشر، افزود: امروز این پویش بذرکاری همزمان در شهرستان‌های کرمانشاه، اسلام آبادغرب، روانسر، گیلانغرب، سنقر و کلیایی، ثلاث باباجانی، جوانرود، دالاهو و پاوه با حضور گروه‌های جهادی، انجمن‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی و مردم طبیعت دوست این استان برای حفظ و احیا جنگل‌های زاگرس اجرا می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه تصریح کرد: پویش مردمی بذرکاری در جنگل‌های زاگرس از دهم آذرماه آغاز و تا اواخر اردیبهشت سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

گفتنی است، جنگل‌های زاگرس استان کرمانشاه شامل گونه‌های درختی بلوط، گلابی وحشی، زالزالک، بنه و آلبالوی وحشی است که نقش مهمی در تولید آب، اکسیژن، حفظ خاک، جذب گرد و غبار و تعدیل آب و هوا دارد.

 


اخبار مرتبط


نظر شما :