فارس/پویش مردمی بذرکاری با هدف توسعه جنگل های زاگرس در استان فارس آغاز شد

۱۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۷ کد : ۴۵۳۲۶ اخبار قدیم
تعداد بازدید:۵
فارس/پویش مردمی بذرکاری با هدف توسعه جنگل های زاگرس در استان فارس آغاز شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس از برگزاری پویش مردمی بذرکاری با هدف حفظ، احیاء و توسعه جنگل های زاگرس در فارس همزمان با دهم آذرماه سراسر کشور خبر داد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس از برگزاری پویش مردمی بذرکاری با هدف حفظ، احیاء و توسعه جنگل های زاگرس در فارس همزمان از دهم آذرماه در 11 استان زاگرسی خبر داد. 

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- عبدالحسن صمد نژاد با اعلام خبر گفت: بذرکاری در جنگل های بناب شهرستان ارسنجان همزمان با 11 استان کشور و با حضور مسئولان، خانواده محترم شهدا و ایثارگران، تشکل ها و همیاران طبیعت، جوامع و بهره برداران محلی و سازمانهای مردم نهاد زیست محیطی اجرا شد.

وی افزود: دراین پویش مردمی دو هکتار از منطقه جنگل بناب این شهرستان با کاشت گونه الوک و بنه بذرکاری شد و این اقدام به طور مستمر تا پایان اسفند ماه سال جاری در دیگر نقاط جنگلی ادامه دارد.

صمد نژاد تصریح کرد: این اقدام در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره 143 شهید سرافراز شهرستان ارسنجان انجام و طی آن یکهزار و 546 هکتار از عرصه های منابع طبیعی آسیب دیده از حریق های جنگلی اخیر در این شهرستان با کاشت بذر سبز و احیاء خواهد شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس هدف از اجرای این طرح را حفظ، احیا و کمک درجهت زادآوری جنگل‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: در این راستا از گونه‌های جنگلی سازگار با شرایط اقلیمی و آب و هوایی استفاده می شود.

 


اخبار مرتبط


نظر شما :