سرمایه‌گذاری در صنعت گیاهان دارویی می‌تواند آسیب ناشی از تحریم را جبران کند

۱۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۹:۱۱ کد : ۴۵۶۳۱ اخبار سازمان
تعداد بازدید:۵
سرمایه‌گذاری در صنعت گیاهان دارویی می‌تواند آسیب ناشی از تحریم را جبران کند
نماینده ولی فقیه در سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: سرمایه‌گذاری در صنعت گیاهان دارویی با توجه به ظرفیت‌های فراوانی که در کشور وجود دارد می‌تواند آسیب‌های اقتصادی ناشی از تحریم‌ها را جبران کرده و به درآمدزایی و اشتغالزایی بیانجامد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منابع طبیعی و آبخیزداری، حجت الاسلام و المسلمین سید مصطفی طباطبایی نژاد روز پنجشنبه در گردهمایی ائمه جمعه و حافظان انفال استان اصفهان در محل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان افزود: با برنامه ریزی و مدیریت صحیح می‌توان از این ظرفیت‌های موجود بخوبی بهره برد. 
وی ادامه داد: جنگل‌ها در کنار بهداشت و فقرزدایی از مهمترین مسائل جهان به شمار می‌رود و به عنوان پیشران و اصلی‌ترین مقوله است زیرا این منابع خدادادی می‌تواند مسائل بهداشتی را حل و فصل کند و فقرزدایی را در پی داشته باشد. 
نماینده ولی فقیه در سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به اهمیت روحانیت در آگاه‌سازی مردم در کمک به حفظ منابع طبیعی اظهارداشت: ائمه جمعه و امام جماعات جایگاه ویژه‌ای برای ترغیب شهروندان به حفاظت از منابع طبیعی دارند. 
طباطبایی نژاد تصریح کرد: با توجه به نقش مهم ائمه جمعه در جامعه ما امروز ائمه جمعه استان اصفهان گردهم آمدند تا درباره اهمیت درختکاری با آنان صحبت کنیم که مردم را به درختکاری و درختبانی تشویق کنند زیرا خداوند همه ائمه و پیامبران را به درختکاری توصیه کرده و ما باید این سنت حسنه جاری را نسل به نسل ادامه دهیم. 
حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی‌نژاد خاطرنشان کرد: قصد داریم در پویش ایران سرسبز-ایران قوی به نیت شهدا و به نام هر شهید یک هزار نهال در کشور غرس کنیم تا نقش شایانی در توسعه منابع طبیعی و تشویق همگانی داشته باشد. 
همایش ائمه جمعه شهرستان‌های استان و حافظان انفال امروز با حضور نماینده ولی فقیه در سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان و با هدف ترغیب هر چه بیشتر مردم به حفظ منابع طبیعی به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان برگزار شد.


اخبار مرتبط


نظر شما :