آغاز همایش رویکرد تحول در زنجیره ارزش گیاهان دارویی در البرز
دکتر محمدباقر رضایی رییس اتحادیه انجمن های علمی گیاهان دارویی کشور در حاشیه این همایش گفت: در این همایش 2روزه موضوعاتی شامل سم، تنوع زیستی ، قارچ ها،اسانس ها و منابع طبیعی پایدار برگز مورد بررسی و واکاوی قرار می گیرد.
وی بیان داشت:امروزه برای تحول در صنعت گیاهان دارویی کشور به ایجاد زنجیره از تولید تا مصرف نیاز دارید.
رئیس اتحادیه انجمن های علمی گیاهان دارویی کشور افزود: در موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، سازمان جنگل ها و مراتع و موسسات تابعه این سازمان تصمیم گرفته شد تا یک سند فراگیر برای گیاهان دارویی کشور تدوین شود.
وی بیان داشت: 2 هزار و 300 گونه گیاهان دارویی و معطر در کشور مورد مصرف قرار می گیرد که گل محمدی، بابونه، نعنا و آویش از مهمترین گیاهان پرمصرف هستند.
رضایی گفت: امیدواریم تا سال 1402 بتوانیم در عمل نیازهای زنجیره گیاهان دارویی را کشور را در قالب یک سند ساماندهی کنیم.
همایش گیاهان دارویی به مدت 2 روز در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) مشکین دشت فردیس در حال برگزاری است.

نظر شما :