آذربایجان شرقی/عملیات رفع تصرفات غیرقانونی در منطقه اسپیران تبریز

۱۸ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۸ کد : ۵۶۰۴۲ اخبار استانها
تعداد بازدید:۶
آذربایجان شرقی/عملیات رفع تصرفات غیرقانونی در منطقه اسپیران تبریز
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی، گفت: در راستای حفاظت و صیانت از عرصه‌های منابع طبیعی و جلوگیری از تضییع حقوق عامه و ممانعت از دست‌اندازی زمین خواران به اراضی ملی، با اجرای تبصره ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور ۳۰ هکتار از تصرفات غیرقانونی در منطقه پلاک سفیدان عتیق قلع و قمع شد.

سرهنگ سیاوش علی فام، افزود: با توجه به اینکه در منطقه اسپیران عتیق حدود ۳۰هکتار از اراضی ملی به صورت غیرقانونی تصرف شده بود، برابر دستور دادستانی تبریز و دستور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در جهت اجرای حکم تخریب و رفع تصرف اراضی ملی اقدام شده و با حضور عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی این اراضی ملی به مدیریت منابع طبیعی استان بازگشت.

وی افزود: این اراضی ملی توسط کلاهبرداران به افراد حقوقی فروخته شده بود که با دستور مقام قضایی عملیات رفع تصرف با قاطعیت اجرا شد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه در حفاظت از منابع طبیعی و اراضی ملی استان با هیچ فرد و گروهی کمترین مماشاتی نخواهیم داشت، گفت: با خرید و فروش اراضی ملی و منابع طبیعی برابر قانون برخورد می‌شود و افراد و شرکت‌ها در موارد مشکوک در جهت پیگیری از کلاهبرداری و پیش از انجام معامله به حد کافی دقت کرده و موضوع را از ادارات منابع طبیعی در شهرستان‌های مختلف استان استعلام کنند، چرا که با متخلفان برابر قانون و بدون مماشات برخورد خواهد شد.


اخبار مرتبط


نظر شما :