چهارمحال/کشف و ضبط ۳۳ تن چوب بلوط قاچاق در شهرستان خانمیرزا

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۴ کد : ۵۸۱۱۶ اخبار استانها
تعداد بازدید:۵
چهارمحال/کشف و ضبط ۳۳ تن چوب بلوط قاچاق در شهرستان خانمیرزا
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: در رزمایش مشترک منابع طبیعی و آبخیزداری و فرماندهی انتظامی استان ۳۳ تن چوب بلوط و ۴۱۵ کیلوگرم زغال بلوط غیرمجاز در شهرستان خانمیرزا کشف و ضبط شد.

صادق محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار پیام طبیعت گفت: پیرو تشدید اقدامات حفاظتی در سطح استان و در راستای اجرای ماده ۲۵مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران یگان حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری در رزمایشی مشترک با فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان خانمیرزا مقادیری چوب و زغال بلوط غیرمجاز کشف و ضبط کردند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در این رزمایش ۳۳تن چوب بلوط و ۴۱۵کیلوگرم زغال بلوط غیرمجاز کشف و ضبط شد.

وی ادامه داد: متخلفان شناسایی شدند و پرونده آن‌ها در اسرع وقت به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال خواهد شد. فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تصریح کرد: با توجه به قانون جدید مقابله با قاچاق محصولات غیرمجاز جنگلی در صورت کشف زغال از نوع گونه بلوط، فرد متخلف توسط اداره‌کل تعزیرات حکومتی به ازای هر کیلوگرم زغال ۳۰۰هزار تومان و به ازای هر کیلوگرم بلوط ۱۵۰هزار تومان جریمه نقدی می‌شود.

وی در پایان از مردم، گروه‌های مردم‌نهاد و همیاران و تمام دوستداران طبیعت درخواست کرد تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از جمله قطع درخت، احداث کوره زغال، تخریب و تصرف اراضی ملی، آتش‌سوزی، قاچاق چوب و زغال و یا هرگونه تخریب و تصرف منابع طبیعی، موارد را به شماره تلفن ۱۵۰۴و ۱۳۹اطلاع دهند.


اخبار مرتبط


نظر شما :