350 نفر از کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمدی در طرح کاشت درخت مشارکت کردند

۲۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۳ کد : ۵۹۵۹۹ اخبار استانها
تعداد بازدید:۶
350 نفر از کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمدی در طرح کاشت درخت مشارکت کردند
رئیس هیات کوهنوردی وصعودهای ورزشی استان کهگیویه وبویراحمد گفت: در همایش کاشت درخت در هفته درختکاری 350 نفر کوهنوردان حضور داشتند.

زریر حسین زاده در همایش درختکاری گفت: همزمان با هفته درختکاری هیات‌های کوهنوردی شهرستانهای تابعه همانند سنوات قبل درطول این هفته اقدام به کاشت درخت کردند.
رئیس هیات کوهنوردی وصعودهای ورزشی استان کهگیویه وبویراحمد بیان کرد: همایش عظیم کوهنوردان مرکز استان باحضور معاون ورزش قهرمانی اداره کل ورزش، مدیرکل منابع طبیعی استان ، باشگاه داران ،جامعه کوهنوردی و حدود350نفر از کوهنوردان بصورت داوطلب وخودجوش برگزار شد و کوهنوردان در همایش کاشت درخت در ارتفاعات مشرف به سد شاه قاسم اقدام به کاشت بلوط کردند.
وی بیان کرد: سال‌های اخیر در استان کهگیلویه وبویراحمد خشکسالی ، افزایش گرد و غبار، گرم شدن هوا، کمبود بارش‌ها، تغییر کاربری‌ها، قطع سرشاخه درختان به عنوان علوفه و تهیه ذغال از چوب بلوط به شدت بر روی جنگل‌های استان تاثیر منفی گذاشته است که حتی با درخت‌کاری هم نمی‌توان برای جنگل‌های طبیعی جایگزین ایجاد کرد.
حسین‌زاده بیان کرد: نیاز است نحوه حفظ و نگهداری از جنگل‌ها را در بین مردم استان فرهنگ سازی کرد تا بیش از این شاهد نابودی آنها نباشیم.
وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های درختکاری می‌تواند از بروز و ظهور معضلات و مشکلات زیست‌ محیطی مانند ریزگردها، افزایش گازهای گلخانه‌ای، آلودگی آب و خاک با فلزات سنگین و فرسایش خاک جلوگیری کند.


اخبار مرتبط


نظر شما :