خراسان رضوی/ اجرای دو پروژه آبخیزداری در شهرستان جغتای
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- علی دستورانی با بیان این خبر گفت: پروژه های آبخیزداری نقش تعیین کننده ای در تثبیت خاک، کاهش حمل رسوبات، افزایش پوشش گیاهی، تقویت آبهای زیر زمینی و نهایتاٌ افزایش دبی آب چاهها و قنوات پایین دست ایفا می کند.
وی افزود: اقدامات مهم دیگری در سال 1401 از جمله واگذاری اراضی ملی به طرح هادی 6 روستا با هدف تامین مسکن روستایی و پاسخ به بیش از 285 مورد استعلام داده شد و بالغ بر 150 هکتار زمین از اراضی ملی به طرحهای کشاورزی و غیر کشاورزی تخصیص یافته است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جغتای در بخشی از سخنان خود تصریح کرد: حفظ و حراست از اراضی ملی به عنوان یک اصل مهم و در منابع طبیعی مطرح می باشد و ما بیش از 102 هکتار از اراضی ملی را خلع ید و رفع تصرف نموده و بیش از 80 فقره پرونده تخلف در اراضی ملی را تشکیل و تحویل مقامات قضایی شهرستان داده ایم.
دستورانی در پایان به فعالیت های آموزشی ترویجی اشاره و عنوان کرد: در طول سال گذشته 15 کارگاه آموزشی برگزار نموده که در مجموع 805 نفر بهره بردار و همیار طبیعت آموزش های لازم فراگرفتند.
وی به برگزاری 12 پویش نهالکاری در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت اشاره کرد که اجرا گردیده است.

نظر شما :