تولید ۲۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار اصله نهال
رضا احمدی روز سه شنبه در جریان سفر به استان سمنان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیش بینی می شود تا آخر مهرماه امسال ۲۵۰ میلیون اصله نهال تولید و در نهایت آماده کاشت برای سالجاری شود.
وی با بیان اینکه مکان اجرای کاشت نهال های تولید شده مشخص شده و به استانها ابلاغ شده است افزود: کمیته علمی ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری استانها در حال پیگیری این کار است و تا پایان شهریور به اتمام خواهد رسید.
احمدی اضافه کرد: بعد از اولین بارندگی پاییزه موضوع کاشت ۲۵۰ میلیون اصله نهال در سال ۱۴۰۲ را در دستور کار قرار میدهیم و با فعال سازی ۱۹۲ نهالستان در کل کشور اکنون تمامی شهرستان های کشور به کارگاه فعال تولید نهال تبدیل شدهاند.
احمدی یادآور شد: طرح کاشت یک میلیارد درخت نهضتی مردمی است و تمام آحاد مردم در آن سهم دارند که بخش خصوصی می تواند نقش موثری داشته باشد.
مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور گفت: تلاش کردیم کارآفرینان، صاحبان صنایع و افرادی همچون متخصصان و دانش آموختگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی در این طرح حضور داشته باشند.
احمدی در مورد شرایط طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در استان سمنان هم اظهار کرد: طی چهار سال در مجموع 10 میلیون نهال و هر سال 2 میلیون و 500 هزار اصله نهال تعهد استان سمنان در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت است.
وی با اشاره به فعال بودن سه نهالستان در شهرستانهای شاهرود، دامغان و سمنان گفت: تا کنون بیش از 3 میلیون اصله نهال با ظرفیتهای موجود صنایع، شرکت شهرک ها و شهرداری تولید شده و از دی ماه این نهال ها توزیع می گردد.

نظر شما :