تشکیل گروه اطفای حریق در 86 روستای جنگلی استان گلستان

۱۹ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۶ کد : ۶۳۵۹۷ اخبار استانها
تعداد بازدید:۸
تشکیل گروه اطفای حریق در 86 روستای جنگلی استان گلستان
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان گفت: برای پیشگیری و کاهش آتش سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی استان گروه‌های 11 نفره اطفای حریق در 86 روستا با جذب 946 نفر در 10 شهرستان تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- حمید سلامتی در جمع خبرنگاران استان با بیان اینکه 6 هزار و 800 کیلومتر مرز مشترک بین اراضی ملی با کشاورزی در استان وجود دارد، اظهارکرد: از ابتدای امسال 258 کیلومتر آتش‌بر عمده در استان ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه گلستان بیشترین جنگل‌های سوزنی برگ کشور را در خود جای داده است، افزود: در ماه‌های گرم سال این جنگل‌ها با کوچک‌ترین جرقه شعله‌ور می‌شوند که اجرای طرح‌های پیشگیرانه و مقابله‌ای از حریق در عرصه‌های منابع طبیعی باید به طور جدی دنبال شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: با توجه افزایش احتمال آتش‌سوزی در عرصه‌های جنگلی و مرتعی استان همزمان با فصل تابستان، اعمال تدابیر و اقدامات پیشگیرانه از آتش سوزی احتمالی در مناطق بحرانی با جدیت پیگیری می‌شود.

سلامتی با اشاره به اهمیت زیاد اطلاع رسانی و برپایی کارگاه‌های ترویجی و آموزشی در کاهش حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان، گفت: علاوه بر احداث آتش‌بر، اطلاع رسانی و اشاعه فرهنگ جلوگیری از حریق در بین عموم مردم به‌خصوص مجاورین عرصه‌های جنگلی و مرتعی مورد توجه قرار دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: برای پیشگیری و کاهش آتش سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی استان گروه‌های 11 نفره اطفای حریق در 86 روستا با جذب 946 نفر در 10 شهرستان تشکیل شده است.

وی با اشاره به تداوم خشکسالی‌ها در فصل گرما و خطر احتمالی حریق در اراضی جنگلی و مرتعی افزود: تمامی نیروهای این اداره کل با امکانات و تجهیزات مرتبط با عملیات اطفای حریق تا پایان فصل گرما در حالت آماده‌باش کامل بسر می‌برند.


اخبار مرتبط


نظر شما :