یزد/ رفع تصرف بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی بافق

۲۰ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۳ کد : ۶۳۶۴۸ اخبار استانها
تعداد بازدید:۶
یزد/ رفع تصرف بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی بافق
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بافق گفت: پنج هزار و ۶۰۰ مترمربع از اراضی ملی و منابع طبیعی شهرستان رفع تصرف شد.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- معتمدنیا افزود: طبق گزارش‌هایی که به یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان اعلام شد، سه مورد تصرف در عرصه‌های اراضی ملی شناسایی شد.

 وی افزود: با دستور دادستان و شکایتی که به مراجع قضایی شد، پنج هزار و ۶۰۰مترمربع از اراضی ملی رفع تصرف و ساخت و ساز‌های غیر مجاز در این اراضی تخریب شد.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری بافق بیان کرد: ساخت و ساز و تصرف در هر نقطه‌ای از شهرستان که سند مالکیت به نام سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری صادر شده باشد، جزء اراضی ملی بوده و تصرف و تخلف محسوب می‌شود.

 وی گفت: از شهروندان درخواست می‌کنیم هرگونه تصرف در اراضی ملی را با شماره تلفن ۱۵۰۴یا ۱۳۹درمیان بگذارند.


اخبار مرتبط


نظر شما :