افتتاح پروژه‌‌های منابع طبیعی با 32 میلیارد ریال اعتبار در قم

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۳ کد : ۶۵۲۷۱ اخبار استانها
تعداد بازدید:۵
افتتاح پروژه‌‌های منابع طبیعی با 32 میلیارد ریال اعتبار در قم
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم از افتتاح پنج پروژه منابع طبیعی با اعتبار بالغ بر 32 میلیارد به مناسبت هفته دولت خبرداد و گفت: سه مورد از پروژه‌ها در جهت مقابله با بیابان زایی صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت، محمد شعاعی با اشاره به فرا رسیدن هفته دولت اظهار کرد: مناسبت‌هایی همانند هفته دولت فرصتی است تا دستگاه‌ها و نهادها بتوانند اقدامات خود را به اطلاع مردم و اقشار مختلف جامعه برسانند.

وی با تاکید بر اینکه اداره‌ کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم با مسائل حیاتی مردم سروکار دارد، عنوان کرد: تلاش ما در حوزه منابع طبیعی با هدف حفظ ، احیا، توسعه و بهره‌برداری درست از انفال صورت می گیرد.

وی از افتتاح طرح های خاص مقابله با بیابان زایی و احداث چاله های فلسی به مناسبت هفته دولت در قم یاد کرد و گفت: یکی از پروژه‌ها، احداث هلالی های کنترل رواناب است که با 7 میلیارد ریال اعتبار در  مساحت 500 هکتار در طایقان انجام شد.

شعاعی از اقدامات صورت گرفته در کانون گرد و غبار حسین آباد میش مست گفت و اظهار داشت: نهالکاری در عرصه های بیابانی در سطح 100 هکتار با اعتبار 9 میلیارد ریال و احداث تله رسوب گیر و حفر کانال به طول 22 کیلومتر و با 7 میلیارد ریال اعتبار از دیگر پروژه های هفته ی دولت می باشد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، اجراي طرح هاي جنگلداري چندمنظوره و حفاظت از جنگلها و مبارزه با آفات گیاهی در سطح 500 هکتار در منطقه ی عمومی کوه نمک با اعتبار 4 میلیارد ریال و مدیریت جنگل های دست کاشت بیابانی و مبارزه با آفات گیاهی در عرصه های ملی در سطح 650 هکتار و 5 میلیارد ریال اعتبار را از دیگر پروژه های افتتاح شده در هفته ی دولت اعلام کرد.


اخبار مرتبط


نظر شما :