افتتاح 14 پروژه آبخیزداری و بیابان زدایی در خراسان رضوی

۰۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۶:۴۱ کد : ۶۵۴۳۹ اخبار استانها
تعداد بازدید:۹
افتتاح 14 پروژه آبخیزداری و بیابان زدایی در خراسان رضوی
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی از افتتاح 14 پروژه آبخیزداری و بیابان زدایی خبر داد.

دکتر محسن فنودی مدیر کل منابع طبیعی وآبخیزداری خراسان رضوی گفت: به مناسبت 14 پروژه آبخیزداری و بیابانزدایی در سطح شهرستانهای مشهد، داورزن، گناباد، فریمان، قوچان، سبزوار، خواف و نیشابور افتتاح شد.
وی گفت: در اجرای این پروژه ها بالغ بر 19 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته که از محل اعتبارات سال 1401 تامین و پرداخت شده است.

فنودی یادآور شد از 14 پروژه مذکور 11 پروژه متعلق به آبخیزداری و 3 پروژه دیگر در تثبیت شن های روان و مقابله با بیابان زایی هزینه گردیده است.

وی به اهمیت تخصیص اعتبارات کلان در حوزه های آبخیز استان اشاره کرد و یادآور شد در شرایط شکننده و خشکسالی لزوما اجرای پروزه های آبخیزداری تنها امیدی است که با اجرای آنها می‌توان ضمن جلوگیری از حمل رسوبات، به تغذیه آبهای زیر زمینی کمک شایانی کرد.


اخبار مرتبط


نظر شما :