جلسه کارگروه راهبری پنجره واحد مدیریت زمین در بوشهر برگزار شد

۱۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۳ کد : ۷۲۱۰۹ اخبار استانها
تعداد بازدید:۶
جلسه کارگروه راهبری پنجره واحد مدیریت زمین در بوشهر برگزار شد
جلسه راهبری سامانه پنجره واحد مدیریت زمین با ریاست مدیرکل دفتر فنی استانداری و مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر به عنوان دبیرکارگروه و نمایندگان دستگاه‌های متولی برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت-  مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر در خصوص اهمیت راه اندازی سامانه پنجره واحد، اقدامات انجام شده توسط اداره کل به عنوان راهبر اجرایی بیاناتی ارائه نمود.

عبدالحسین گرشاسبی بیان اینکه  سامانه با ۲ هدف کلی پیشگیری از مفاسد زمین خواری و ساماندهی نحوه ارائه خدمات حوزه زمین و ساختمان راه اندازی شده است و قابلیت شناسایی تخلفات زمین خواری و ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی حساس کشور را با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای فراهم خواهد کرد و نظارت مستقیم بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذیربط خواهد داشت.

وی بیان کرد: سامانه پنجره واحد مدیریت زمین با فراهم کردن زیرساخت‌های الکترونیکی مدیریت هوشمندانه و سیستمی فرایندهای بین دستگاهی جهت ارائه مجوزها و استعلامات زمین و ساختمان را جهت پیشگیری از بروز مفاسد و مشکلاتی نظیر جعل استعلامات و مجوزها، تبانی و ارتشاء توسط زمین خواران تداخل وظایف بین دستگاهی و عدم شفافیت در تصمیم گیری‌های کمیسیون‌ها و شورا را فراهم خواهد آورد و در ادامه  به ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی در سامانه مذکور پرداخت.

در ادامه تعدادی از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی نیز مشکلات و چالش های خود را عنوان کردند از جمله  نماینده اداره کل ارتباطات، اطلاعات و فناوری نیز در خصوص عدم ارائه های نقشه های مناسب از سوی برخی دستگاهها و چالش های مربوطه و  نماینده اداره کل اطلاعات نیز در خصوص اهمیت سامانه مذکور و نقش مهم آن در رابطه با جلوگیری از زمین خواری و لزوم اهتمام دستگاههای اجرایی در خصوص اجرای صحیح اهداف پروژه صحبت نمودند.

در پایان خورشیدی مدیرکل دفتر فنی استانداری ضمن تشکر از مجموعه منابع طبیعی به عنوان راهبر اجرایی در خصوص اهمیت سامانه و لزوم اهتمام دستگاههای اجرایی در انجام وظایف محوله در سامانه و تسریع در زمان پاسخگویی به استعلامات جهت ارتقا رتبه استان در سامانه مذکور در سطح کشور بیاناتی ارائه نمود.


اخبار مرتبط


نظر شما :