نوشهر/ نشانه گذاری درختان خطرساز و شکسته در جنگل های مازندران

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۸ کد : ۷۳۲۵۹ اخبار استانها
تعداد بازدید:۱۱
نوشهر/ نشانه گذاری درختان خطرساز و شکسته در جنگل های مازندران
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران - نوشهر خروج و جمع آوری درختان شکسته و خطرساز را از حاشیه رودخانه ها لازم دانست و گفت: نشانه گذاری این درختان در دست اقدام است.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- مهرداد خزایی با اظهار این که پدیده سیلاب فراگیرشده و در تمام طول سال شاهد وقوع آن هستیم، گفت: افزایش شدت بارندگی و کاهش دوره آن از جمله مسائل و مشکلات به شمار می رود.

وی وجود درختان شکسته و افتاده در مسیر رودخانه ها را از جمله چالش ها ذکر کرد و گفت: همچنین ابنیه احداث شده بر روی رودخانه فاقد رعایت ضوابط فنی و کارشناسی است.

مدیرکل منابع طبیعی مازندران - نوشهر گفت: سیلاب سبب گیرکردن چوب آلات در دهنه های رودخانه ها و بروز خسارت به ابنیه مردم می شود از این رو ساخت شبکه های سرشاخه گیر ضروری است و علاوه بر این جمع آوری درختان افتاده و شکسته نیز باید در دستور کار قرار گیرد.


اخبار مرتبط


نظر شما :