مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش سوزی احتمالی ضروری است

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۴ کد : ۷۷۶۹۶ اخبار استانها
تعداد بازدید:۶
مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش سوزی احتمالی ضروری است
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان گفت: مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی در فصل گرما ضروری است.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- حسین میرزایی خاطرنشان کرد: در بحث حریق در فصل خشک از خرداد ماه شاهد آتش‌سوزی در عرصه‌های جنگلی و مرتعی هستیم، سال گذشته، منابع طبیعی و عرصه‌ها را مدیریت و صیانت کردیم.

وی ادامه داد: کشور تصمیم گرفت یک فروند بالگرد برای جلوگیری از حریق در عرصه‌های طبیعی و منابع ملی به استان اختصاص دهد، اما تاکنون این امر محقق نشده است. ضرورت دارد ستاد مدیریت بحران کشور نسبت به این تصمیم اهتمام ویژه‌ای داشته باشد تا بالگرد در استان مستقر شود.

میرزایی اظهار کرد: لرستان نیاز مبرم به بالگرد دارد و با توجه به اینکه لرستان استانی کوهستانی است، این مهم ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان در خاتمه افزود: جنگل‌های لرستان با مشکل جدی آفات و بیماری‌ها نیز مواجه‌اند و نیاز است از محل اعتبارات ملی این کار انجام شود.


اخبار مرتبط


نظر شما :