خراسان رضوی/ کشت گیاه دارویی «آنغوزه» در ۵۰ هکتار از اراضی شهرستان تایباد

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۷ کد : ۷۹۸۴۷ اخبار استانها
تعداد بازدید:۶
خراسان رضوی/ کشت گیاه دارویی «آنغوزه» در ۵۰ هکتار از اراضی شهرستان تایباد
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تایباد از اختصاص بالغ بر۵۰ هکتار از اراضی مرتعی شهرستان تایباد به کشت گیاه آنغوزه خبر داد.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- هادی مجدی  با اعلام این خبرگفت: طی سال گذشته و امسال بیش از ۵۰ هکتار از مراتع شهرستان تایباد واقع در روستاهای جورقان و پشته زیر کشت گیاه دارویی آنغوزه  قرار گرفته است.

 ویبا تاکید بر اینکه کاشت این گیاه گامی مثبت در توانمند سازی جامعه محلی و کمک به بهبود معیشت ساکنان محلی است، ابراز داشت : مصرف پایین آب، سوددهی بالا، و امکان صادرات ان از مزایای کاشت این محصول است.

مجدی، تولید گیاهان دارویی را از کارکردهای مثبت مراتع دانست و گفت: توسعه و تقویت کشت گونه های گیاهی در تغییر و بهبود معیشت بهره برداران و تقویت افزایش پوشش گیاهی کمک شایانی می‌کند.

 وی اظهارداشت: گیاهان دارویی از سیستم ریشه ای گسترده ای برخوردار هستند که نشان دهنده سازگاری این گیاهان به کاهش قابلیت دسترسی به آب و عناصر غذایی می باشد.

 وی ادامه داد:کاشت گیاهان دارویی به دلیل نیاز آبی کم در شرایط خشکسالی و قابلیت تولید در زمین های کم بازده می تواند در افزایش بهره وری از منابع آب و خاک نیز موثر واقع گردد.


اخبار مرتبط


نظر شما :