اردبیل/ 2 متخلف عرصه های جنگلی منطقه سوها در شهرستان نمین دستگیر شدند

۳۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۷ کد : ۸۰۸۰۳ اخبار استانها
تعداد بازدید:۱۱
اردبیل/ 2 متخلف عرصه های جنگلی منطقه سوها در شهرستان نمین دستگیر شدند
سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نمین از دستگیری 2 نفر متخلف جنگلهای منطقه سوها در شهرستان نمین خبرداد.

مظفر جعفری در گفتگو با خبرنگار پیام طبیعت با اعلام این خبر گفت: با اقدام بموقع نیروهای پاسگاه ویژه منابع طبیعی شهرستان نمین و بخش ویلکیج یکنفر متخلف در حین قطع درختان جنگلی منطقه سوها برای ایجاد کوره ذغال  و فرد دیگر در حین حمل زعال جنگلی با موتور سیکلت دستگیر شدند.

وی افزود: ادوات قطع و موتور سیکلت فرد خاطی توقیف و متخلفین با تکمیل پرونده به مراجع قضایی شهرستان معرفی شدند

سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نمین ضمن هشدار جدی به متجاوزین و متصرفین عرصه‌های منابع طبیعی و همچنین مخربین جنگل گفت: خط قرمز ماموران منابع طبیعی  حفاظت و تأمین امینت در عرصه‌های منابع طبیعی است و در این خصوص با هیچ کسی تعارف نداریم و با متجاوزین، متخلفین و متصرفین به این مواهب الهی و خدادادی، به شدت برخورد خواهیم کرد.

وی حفاظت و صیانت از منابع طبیعی را وظیفه همگان عنوان کرد و افزود: از دوستداران طبیعت خواستاریم در صورت مشاهده هرگونه تخریب اراضی ملی و قاچاق فرآورده‌های جنگلی مراتب را به شماره تلفن‌های رایگان ۱۵۰۴و ۱۳۹مرکز فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان به صورت شبانه روزی اطلاع دهند.


اخبار مرتبط


نظر شما :